Acte final de campanya de Des de Baix

by rawmon

Ahir es va fer l’acte de final de campanya de la candidatura Des de Baix; acte organitzat al casinet d’Hostalfrancs on hi van assistir unes 500 persones. La crònica la podreu trobar a la web de Kaosenlared i a la pròpia pàgina de Des de Baix , i estic molt orgullós perquè les dues, pàgines comparteixen les fotos que vaig fer cobrint l’acte.

El moviment ha agafat embranzida i  compta amb recolzament internacional, que a part de la presència del ponents provinents de França, Portugal i Itàlia, es va llegir un mail que feu arribar el director de cine Ken Loach animant l’empresa que s’està portant a terme; això potser es pot veure com un fet anecdòtic, però el que es va poder copçar ahir, es que s’està coent una conciencia comú a Europa, i que per anar bé s’hauria d’anar cohesionant més que el seu Mercat.

En acabar l’acte es va improvitzar una movilització que ens portà fins a l’Estació de Sants, sota el lema “preparem una altra vaga general”, i crec que en aquest sentit hauríem de prendre nota de com fan les coses els francesos.

En el fons aquest vol ser un blog de fotografia, però es que el moment s’ho val.

Anuncis